16 nov. 2017


Assegurances, cotxes, finestres… i feina per tothom


El Saló del Carnaval de la Fira de Novembre ha comptat entre el seu equip de personal informador amb dues persones treballadores participants al Projecte TIMOL

Es consolida la relació de profit entre la FIRA DE NOVEMBRE, el PROJECTE TIMOL i l’empresa adjudicatària BARNAPORTERS La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú ha tornat a obtenir una alta valoració entre la ciutadania, tant pels producte i serveis exposats, per les activitats portades a terme i pels objectius assolits a nivell de promoció de ciutat.

Però un altre fet en el que ha demostrat la seva vàlua ha estat la capacitat de donar resposta al suport necessari per a la INCLUSIÓ efectiva d’aquelles persones que més dificultats presenten. Així, i gràcies a la col·laboració entre la Regidoria de Promoció Econòmica i Fires de l’Ajuntament i a l’empresa Barna Porters, el SALÓ DEL CARNAVAL ha tingut la possibilitat de comptar entre el seu equip de personal informador amb dues persones treballadores participants al Projecte TIMOL, el projecte d’inserció per a persones amb disCAPACITAT intel·lectual que es duu a terme a l’IMET amb el suport dels 6 Ajuntaments de la comarca del Garraf i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Programa SIOAS. Totes les persones relacionades han demostrat la seva satisfacció per aquest servei, demostrant, una vegada més, que tothom pot desenvolupar un lloc de feina de forma òptima quan s’adapta a les pròpies capacitats i quan hi ha una voluntat ferma al respecte.

Però aquest no ha estat l’únic aspecte d’assolir la normalitat. Els alumnes del taller Aproximació a l’Empresa del Projecte TIMOL, van poder conèixer de forma directa, mitjançant la vista de la Fira, la realitat de l’empresarial del Garraf. Tan de bo la FIRA pugui continuar i ampliar la seva activitat iniciada en favor de la inclusió de persones amb diversitat funcional. Així, l’IMET fa públic l’agraïment a de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i a l’empresa Grup Barna Porters Facility Services pel seu compromís i pel del seu personal.

Projecte TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

http://www.grupbarnaporters.cat/social/ca/189-responsabilitat-social