09 nov. 2016


Activitats per a tots els públics a la 25a edició de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú


Des del divendres 11 de novembre al diumenge 13 de novembre, Vilanova i la Geltrú celebra la 25a edició de la Fira de Novembre. Enguany, l’agenda d’activitats és molt variada amb una quantitat important de tallersespais i activitats d’oci per a gent de totes les edats, des dels més petits als més grans.

Les activitats tindran el seu escenari principal al parc de Baix a Mar, on el públic podrà gaudir d’activitats relacionades amb el motociclisme i l’automoció. També hi haurà oferta esportiva, ja que es podrà gaudir dels tallers de Korfbal, un esport de cistella poc conegut, i també de tallers d’esgrima. Hi haurà a més, activitats organitzades per Kids&Us pels més petits, com per exemple: un taller de maquillatge. També hi haurà tallers de cuina i espectacles musicals. Els tallers i activitats de dansa i música estaran situats a l’escenari d’aquest espai, que serà el més gran de la fira.
També se situarà un escenari al monument a Francesc Macià, on destacaran principalment espectacles musicals i de dansa. Aquest any destaquen gèneres musicals diversos com: el jazz, el swing, la música cubana i l’acústica.
A la plaça de la Vila s’organitzarà l’espai Viu Comerç amb passarel·les de moda, un taller sobre alimentació i altres activitats com una exhibició d’arts marcials.

Paral·lelament a la fira se celebraran altres activitats que tindran el seu escenari principal a la rambla de Pau amb el carrer Pere de Jacas. Allà, els visitants podran gaudir d’exhibicions de vehicles clàssics, espectacles de màgia, i actuacions musicals. A la plaça del Mercat es farà una ballada de sardanes, i a més, se celebrarà la VI trobada de cotxes clàssics. Finalment, al Parc de Baix a Mar hi haurà l’opció de veure la Fira des del cel, amb un passeig amb globus aerostàtic.
Es tracta de la 25a edició d’aquesta emblemàtica fira que se celebra a Vilanova i la Geltrú, i que és la fira multisectorial a cel obert més gran de Catalunya. A més, aquest any s’incorporen dues novetats: l’espai enogastronòmic amb cellers, demostracions de cuina i productes alimentaris, i també se celebrarà la I fira del col·leccionisme al museu del Ferrocarril. En aquesta edició,  també continuarà celebrant-se el Saló del Carnaval amb la participació de municipis amb gran tradició carnavalesca com Sitges, SolsonaLaza.
Pots consultar totes les activitats al programa d’aquest any.